Magyarország legmegbízhatóbb kereskedéseként és közvetlen importőrként a legjobb árakat adjuk!
Projektekre egyéni kedvező árajánlatot biztosítunk

        

 

 

Termékek           Információk

Webertec glass üvegtégla-falazó és fugázóhabarcs 25kg
Webertec glass üvegtégla-falazó és fugázóhabarcs 25kg
3 800 Ft+áfa

Webertec glass üvegtégla-falazó és fugázóhabarcs 25kg

Weber üvegtégla falazó és fugázó cementkötésű szárazhabarcs minden típusú üvegtéglához, falazáshoz és fugázáshoz, fürdőszobákba, akár zuhanykabinok határolófalaként, kül- és beltérben egyaránt felhasználható. Por alakú, fagyálló, víztaszító hatás, keverővíz-szükséglet: kb. 0,22 liter víz 1 kg poranyaghoz, pihentetési idő: 5 perc, kötésidő: kb. 24 óra, anyagigény: kb. 10,7-13,5 kg/m2.
3 800 Ft+áfa
Részletek
A P758F weber tec. glass speciális üvegtégla ragasztó és fugázó anyag. Flexibilis kül-, és beltérre egyaránt használható. Kb. 32-35 hagyományos méretű, 1919/8 cm üvegtégla ragasztásához és fugázásához elegendő egy zsák ragasztó. Fehér és szürke színben kapható.
Üvegtégla falszerkezetet kizárólag erre a célra kifejlesztett speciális üvegtégla ragasztóval (flexibilis csempe ragasztó, vagy bármi más ragasztó erre nem alkalmas) szabad építeni!
Ez a termék ragasztó és fugázó anyag egyben. Amennyiben az üvegtégla szerkezetet más színnel szeretné kifugázni, akkor ez a ragasztás után hagyományos burkolatfugázóval is megoldható, a kereskedelmi forgalomban kapható színekben.
Adatok
Cikkszám:
Webertec_glass_uvegtegla-falazo_es_fugazohabarcs
Tömeg:
25 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!