Magyarország legmegbízhatóbb kereskedéseként és közvetlen importőrként a legjobb árakat adjuk!
Projektekre egyéni kedvező árajánlatot biztosítunk

        

 

 

Termékek           Információk

Üvegtégla BG 1919/8 30F Clearview Sahara 2S járható, tűzálló-tűzgátló

Méret: 19x19x8 cm
A vízszintesen (15°-nál kisebb dőlésszöggel) beépített BG 1919/8 30F üvegtégla magas mechanikai ellenálló képességű szerkezetet biztosít a lángok, a tűz, a füst és a hő terjedése ellen 30 percen keresztül (F30 érték a német DIN 4102-3 szabvány szerint).
Ez az ellenállási osztály nemcsak stabilitást és szilárdságot biztosít a szerkezetnek, hanem korlátozza a hősugárzás áthaladását is, így megakadályozza az üvegblokk falakkal védett környezetben elhelyezett tárgyak túlmelegedését is.
A BG 1919/8 30F Clearview Sahara 2S üvegtégla kétféle kivitelben (homokfúvott 1 oldalon vagy 2 oldalon) kapható, amely a biztonsági követelményeket esztétikai értékekkel kombinálja.
Különleges teljesítményük miatt az F sorozatú üvegblokkokat közhasználatra szánt épületekben (szállodák, iskolák, idősotthonok, éttermek, mozik stb.) és olyan épületekben használják, ahol gyúlékony vagy éghető anyagokat tárolnak.
Mindezen esetekben a tűzálló üvegtéglák vízszintes beépítését a terméktanúsítványokban megadott jelzéseknek megfelelően kell elvégezni, és elengedhetetlen minden olyan stratégia alkalmazása, amely tűz esetén biztosítja az emberek gyors evakuálását.
Adatok
Cikkszám:
BG_1919_8_30F_CLEARVIEW_SAHARA_2S
Tömeg:
4 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!