Magyarország legmegbízhatóbb kereskedéseként és közvetlen importőrként a legjobb árakat adjuk!
Projektekre egyéni kedvező árajánlatot biztosítunk

        

 

 

Termékek           Információk

Üvegtégla BG 1919/16 60F Clearview Sahara 2S járható, tűzálló-tűzgátló

Méret: 19x19x16 cm
A vízszintesen (15°-nál kisebb dőlésszöggel) beépített BG 1919/16 60F üvegtéglák magas mechanikai ellenállást biztosítanak a szerkezetnek, lángok hatására a tűz, füst és hő terjedésének 60 percen keresztül (F60 érték a német DIN 4102-3 szabvány szerint).
Ez az ellenállási osztály nemcsak stabilitást és szilárdságot biztosít a szerkezetnek, hanem korlátozza a hősugárzás áthaladását is, így megakadályozza az üvegtéglafalakkal védett környezetben elhelyezett tárgyak túlmelegedését is.
A BG 1919/16 60F Clearview Sahara 2S üvegtégla kétféle kivitelben (homokfúvott 1 oldalon vagy 2 oldalon) kapható, amely a biztonsági követelményeket esztétikai értékekkel kombinálja.
Különleges teljesítményük miatt az F sorozatú üvegblokkokat közhasználatra szánt épületekben (szállodák, iskolák, idősotthonok, éttermek, mozik stb.) és olyan épületekben használják, ahol gyúlékony vagy éghető anyagokat tárolnak.
Mindezekben az esetekben a tűzálló üvegblokkok vízszintes beépítését a terméktanúsítványokban megadott jelzéseknek megfelelően kell elvégezni, és elengedhetetlen minden olyan stratégia alkalmazása, amely tűz esetén biztosítja az emberek gyors evakuálását
Adatok
Cikkszám:
BG_1919_16_60F_CLEARVIEW_SAHARA_2S
Tömeg:
8 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!